Tegenstellingen


Voor de baby’s en dreumesen een leuke workshop tegenstellingen. De kinderen gaan samen met Pinkie Big ontdekken wat bijvoorbeeld vol is en daarna leeg is. Doormiddel van grote dozen vol met bladeren, knuffels, stoffen of piepschuimblokken mogen de kinderen zelf ontdekken.

Samen met Pinkie Big wordt er een verhaal verteld en doet Pinkie Big dingen voor. Zij valt in de volle doos, zit er bovenop, er achter of ervoor. De kinderen mogen haar dan zoeken en beleven zo veel pret met de weg ernaar toe.

De kinderen leren zich bewegen over, door en om voorwerpen heen. Zo wordt hun grove motoriek gestimuleerd. Ze leren samen werken in een klein groepje wat hun sociale ontwikkeling stimuleert. Ook zullen ze zich cognitief ontwikkelen door de kennis die ze op doen met de tegenstellingen die aan hen wordt voorgelegd. En vooral gaan we heel veel pret maken met leeg maken van alle dozen en andere ruimtes.

Deze workshop kan naar behoefte ook opgedeeld worden in twee kortere workshops voor kleinere groepjes kinderen van dezelfde leeftijd. Ook kan de workshop opgedeeld worden in aparte lessen zodat de tegenstellingen één voor één aanbod komen.

Specificaties


  • Leeftijd: 2 tot 7 jaar
  • Tijdsduur: 45 minuten per les
  • Groepsgrote: 2 tot 8 kinderen
  • Kosten: op aanvraag

Reacties


De workshop Dansletters kan op maat gemaakt worden voor uw bedrijf of instelling. Tijdsduur, groepsgrote en kosten gaan dan in overleg.
Marloes Hessing, Loesa

Waar


Deze workshop is alleen te boeken op locatie of op vaste dagen in de bibliotheek

Beelden van deze workshop