Workshopochtend kinderopvang


Elk kind is uniek en ontwikkelt zich graag spelenderwijs! Door activiteiten spelenderwijs aan te bieden leren kinderen hoe leuk het is om iets nieuws te ontdekken en te leren. Tijdens deze workshopochtend krijgen de kinderen workshops aangeboden die inspelen op hun ontwikkelingsfases. De workshops die worden aangeboden vallen onder kunstonderwijs en zijn afhankelijk van de leeftijd en groepssamenstelling van die ochtend.

Voor de peutergroepen bied ik de ‘Dansletters extra ochtend’ aan waarin de peuters een workshop Dansletters aangeboden krijgen en daarna verdieping in de aangeboden beweging. Hierdoor krijgt het kind de mogelijkheid om zich de beweging meer eigen te maken en de beweging beter zal automatiseren. De workshop Dansletters is een unieke methode om jonge kinderen voor te bereiden op het leren schrijven. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het werken met twee handen tegelijkertijd om het leren lezen te bevorderen. Peuters hoeven uiteraard nog niet te schrijven en lezen daarom is dit een voorbereiding op het proces wat spelenderwijs vorm krijgt. Peuters zullen veel plezier ervaren in het ontdekken van de materialen en mogelijkheden! Aanrader voor de VVE groepen.

Specificaties


  • Leeftijd: 1 tot 12 jaar
  • Tijdsduur: in overleg
  • Groepsgrootte: in overleg
  • Kosten: op aanvraag

Reacties


De workshopochtend kan op maat gemaakt worden of laat u geheel verrassen door Loesa. Tijdsduur, groepsgrootte en kosten gaan in overleg.

Marloes Hessing, Loesa

Waar


Deze workshop is alleen te boeken op locatie.

Beelden van deze workshop