Fee Loesa feest bij de Snuisterije

‘Vandaag ben ik een panter en morgen een vlinder, mama!’ De belevingswereld van een kind is prachtig! Met schmink kun je die belevingswereld en de fantasie nog rijker maken. Schminken is een feestje voor kinderen en ook voor de ouders, want wat is het fantastisch om je kind dat net geschminkt is te zien stralen als het zichzelf in de spiegel ziet.

We starten de workshop met het zingen van ons mooiste lied voor de jarige en het uitpakken van de cadeautjes. Daarna zorgt Fee Loesa voor een feestelijke activiteit waarbij de jarige in het middelpunt van de belangstelling staat. Alle kinderen mogen voor de jarige een mooie wens bedenken die we omtoveren met een toverspreuk. De jarige mag samen met Fee Loesa de toverdrank maken die door alle mooie wensen zal bruisen van plezier! Daarna tovert Fee Loesa met de mooiste kleurtjes een stralende glimlach op alle gezichtjes van de kinderen. De kinderen kunnen kiezen voor een geschminkt gezicht of prachtige armversiering.

Fee Loesa maakt er een compleet feest van samen met de Snuisterije! Terwijl Fee Loesa de kinderen één voor één schminkt kunnen de andere kinderen aan de slag met de pixels van de Snuisterije. Je kunt dus bijvoorbeeld als eenhoorn geschminkt mét een zelfgemaakte sleutelhanger van een eenhoorn voldaan de geweldige dag afsluiten. Wat een feest! Voor de oudere kinderen komt Tante Loes graag een feestelijke activiteit begeleiden met bruisende kleurtjes en kleurige schminkjes terwijl de kinderen pixelen of foam kleien.

Deze workshop duurt 2 uur voor een groep van 8 kinderen en wordt volledig theatraal begeleid door Fee Loesa. Vraag naar de mogelijkheden voor een betoverd mooi feestje bij de Snuisterije de speelgoedwinkel van IJsselstein of thuis!

Your Content Goes Here, Your Content Goes Here