Fee Loesa

Fee Loesa is dol op kinderen en toveren! Uiteraard is daar een hoop toverkracht voor nodig en alle kinderen mogen daarbij helpen. Met magische toverspreuken en bruisende toverbrouwsels is dit een spetterende workshop waarin de kinderen hun toverkracht ontdekken.

Fee Loesa is de perfecte aanvulling voor uw kinderfeestje en evenement. Maar ze zal ook schitteren tijdens de workshops op uw kinderopvang. Wanneer u met een thema werkt dan kan fee Loesa u hierbij helpen.

Fee Loesa tovert met ijs op uw winterfeest, met glitter op uw discofeest, bruisende brouwsels op uw toverfeest maar ze weet ook van alles over de bewoners uit het toverbos. Laat u verwonderen door Fee Loesa.

Fee Loesa schminkt!

Schminken is leuk op elk feestje, thuis en op het werk. De kinderen worden verrast door Fee Loesa die een feestelijke activiteit samen met de groep kinderen doet. Is er iemand jarig dan mogen alle kinderen voor de jarige een mooie wens bedenken die we omtoveren met een toverspreuk. De jarige mag samen met Fee Loesa de toverdrank maken die door alle mooie wensen zal bruisen van plezier! Daarna tovert Fee Loesa met de mooiste kleurtjes een stralende glimlach op alle gezichtjes van de kinderen. De kinderen kunnen kiezen voor een geschminkt gezicht of prachtige armversiering.

In samenwerking met speelgoedwinkel de Snuisterije kan deze workshop schminken gecombineerd worden met pixelen of foamkleien op locatie In de huiskamer van IJsselstein. www.indehuiskamer.nl. Vraag naar de mogelijkheden voor een betoverd mooi feestje: De Snuisterije, Kerkstraat 21, 3401 CM IJsselstein, 030-6871199, Snuisterije@hotmail.com

Fee Loesa uit het toverbos

Speel mee in de verhalen van fee Loesa en leer van alles uit het toverbos. Iedere workshop begint met een betoverend verhaaltje van fee Loesa over bewoners uit het toverbos. Tijdens het verhaal mogen de kinderen al mee spelen waarna we activiteiten doen die ze zal uitdagen en stimuleren om samen verder te zoeken en nieuwe ervaringen op te doen.

We zullen als prinsen en prinsessen ervaren wat de allerzachtste spullen van de prinses zijn. Ook helpen we een egeltje met maar één groene stekel aan een prachtige bos gekleurde stekels en leren over prikkerige materialen. Iedereen maakt een eigen egeltje met prikkertjes en verf. Er woont een heel glad beestje in de paleisvijver die ons leert wat pas echt glad is met liedjes en spelletjes. Hoe maakt die zandtovenaar nou die prachtige kunstwerken? We leren over plakkerig met onze blote voeten en handen zonder vies te worden. De drie kaboutertjes zijn heel blij en laten onze vingertjes wiebelen wanneer wij met hun mee gaan op reis. Tot slot lopen alle bewoners van het toverbos over een heel ribbelig pad terwijl ze samen zingen. Loop ook mee over het ribbelige pad. Dan maken we er samen een feestje van!

Tijdens deze workshop worden de kinderen gestimuleerd in verschillende ontwikkelingsgebieden en in het bijzonder de sensomotorische ontwikkeling. Sensomotoriek is de koppeling tussen sensoriek en motoriek. Onder sensoriek verstaan we het opdoen van prikkels door middel van zintuigen, zoals de oren en ogen, maar ook de tastzin en het evenwicht. De motoriek is het vermogen om te kunnen bewegen, zoals rollen, het grijpen, zitten, lopen en springen. De sensomotorische ontwikkeling vormt niet alleen de basis voor de motorische ontwikkeling, het heeft ook een belangrijke invloed op de totale ontwikkeling van uw kind.

Fee Loesa is de perfecte aanvulling voor uw kinderfeestje, evenement of thema op de kinderopvang.

  • Leeftijd: 0 tot 12 jaar
  • Tijdsduur: in overleg
  • Groepsgrootte: in overleg
  • Kosten: op aanvraag

Super leuke en creatieve workshop, de kinderen leren op spelende wijs nieuwe materialen en ontdekken de toverkunsten van Fee Loesa. Zeker een aanrader voor elk verjaardagsfeestje

Marloes Hessing, Loesa

Beelden van fee loesa