Algemene Voorwaarden Loesa

Locatie:
De kinderworkshops en diensten van Loesa worden verzorgd op een door u gekozen locatie. Loesa laat deze ruimte zo netjes mogelijk weer achter zoals het is aangetroffen bij binnenkomst.

Aansprakelijkheid:
Marloes Hessing is in bezit van EHBO diploma, BHV (bedrijfshulpverlening) certificaat en diploma SPW (sociaal pedagogisch werker). Marloes Hessing let op gevaarlijke situaties en zal deze zoveel mogelijk proberen te voorkomen.

Loesa sluit alle vormen van aansprakelijkheid uit voor elke vorm van letsel en/of schade (diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen inbegrepen) aan personen en/of eigendommen opgedaan voor, tijdens, na en ten gevolge van de gevolgde workshops of lessen.

Aanmelden:
Aanmelden voor een dienst, workshop of lessen kan via het inschrijfformulier op de website, www.loesa.nl of per mail naar info@loesa.nl. U krijgt een bevestiging via de mail.

Betaling:
Per e-mail ontvangt u een factuur en een bevestiging van inschrijving. Betaling van de dienst, workshop of lessen vindt plaats per bank o.v.v. het factuurnummer. U dient het bedrag over te maken naar: NL67 RABO 0157489213 t.a.v. M.L. Hessing Loesa. Prijzen op de website zijn exclusief BTW. De meeste workshops zijn vrijgesteld van BTW.

Afmelden:
Soms gebeurt het dat u een dienst helaas toch niet nodig heeft of een workshop moet afmelden. Meldt u dan zo snel mogelijk af via de mail info@loesa.nl of telefoon 06-51028669. Diensten kunnen tot 24 uur voor aanvang geannuleerd worden.

Zegt u korter dan 24 uur voor aanvang van een dienst, geboekte workshop of les af dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Kleding advies:
Tijdens de workshops en lessen wordt er gewerkt met lijm, verf etc. U dient rekening te houden met de kleding en sieraden die u en/of uw kind draagt tijdens de workshops en lessen. Kleding kan vies worden. Loesa is niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen aan kleding en dergelijke.

Contact:
Loesa kinderworkshops
www.loesa.nl
info@loesa.nl
06-51028669
KvK: 60295600