Algemene Voorwaarden Loesa

Locatie:
De kinderworkshops van Loesa worden verzorgd op een door u gekozen locatie. Loesa laat deze ruimte zo netjes mogelijk weer achter zoals het is aangetroffen bij binnenkomst.

Aansprakelijkheid:
Marloes Hessing is in bezit van EHBO diploma, BHV (bedrijfshulpverlening) certificaat en diploma SPW (sociaal pedagogisch werker). Marloes Hessing let op gevaarlijke situaties en zal deze zoveel mogelijk proberen te voorkomen.

Loesa sluit alle vormen van aansprakelijkheid uit voor elke vorm van letsel en/of schade (diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen inbegrepen) aan personen en/of eigendommen opgedaan voor, tijdens, na en ten gevolge van de gevolgde workshops of lessen.

Aanmelden:
Aanmelden voor een workshop of lessen kan via het inschrijfformulier op de website, www.loesa.nl of per mail naar info@loesa.nl. U krijgt een bevestiging via de mail.

Betaling:
Per e-mail ontvangt u een factuur en een bevestiging van inschrijving. Betaling van de workshop of lessen vindt plaats per bank o.v.v. het factuurnummer. U dient het bedrag over te maken naar: NL67 RABO 0157489213 t.a.v. M.L. Hessing Loesa. Prijzen op de website zijn exclusieve BTW. De meeste workshops zijn vrijgesteld van BTW.

Afmelden:
Soms gebeurt het dat u helaas toch niet kunt komen. Een dubbele planning, soms overmacht. Meldt u dan zo snel mogelijk af via de mail info@loesa.nl of telefoon 06-51028669. Zegt u korter dan 24 uur voor aanvang van een geboekte workshop of les af dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Kleding advies:
Tijdens de workshops en lessen wordt er gewerkt met lijm, verf etc. U dient rekening te houden met de kleding en sieraden die u en/of uw kind draagt tijdens de workshops en lessen. Kleding kan vies worden. Loesa is niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen aan kleding en dergelijke.

Contact:
Loesa kinderworkshops
www.loesa.nl
info@loesa.nl
06-51028669
KvK: 60295600